Blues Juniorit, EKS, EPS ja Kiekko-Espoo tiedottaa

Suomessa on poikkeusolot ja käyttöön otetaan valmiuslain säännöksiä, jotka antavat viranomaisille laajoja oikeuksia arkea rajoittaviin toimiin. Valtion hallitus on antanut linjauksia, joiden vaikutukset koskettavat myös suoraan seuratoimintaamme. Linjaukset on ilmoitettu tässä vaiheessa olevan voimassa 13.4.2020 saakka. Seurat noudattavat osaltaan toiminnassaan kaikkia linjauksia, säännöksiä ja suosituksia poikkeuksetta pitäen kaiken joukkuetoiminnan keskeytettynä niin pitkään kuin poikkeusolot sitä vaativat

Espoon kaupunki on linjausten perusteella sulkenut kaikki harjoituspaikat. Espoon Jääurheilun Tuki kolmannen sektorin toimijana on niinikään sulkenut kaikki omistamansa harjoituspaikat. Tämänhetkisen tiedon mukaan kaikki harjoitustilat ovat siten pois käytöstä vähintään 13.4.2020 saakka.

Seurat ovat ohjeistaneet joukkueiden valmennusta jatkamaan harjoittelun ohjausta, antamaan omatoimiharjoitteluun ohjeita ja myös käyttämään luovia tapoja koota joukkueita virtuaalisesti – ei siis fyysisesti kokoontumaan – yhtäaikaisiin harjoituksiin etäyhteyksiä käyttäen mahdollisuuksien mukaan.

Sulkemisista ja toiminnan keskeytyksestä huolimatta kauden 2019-2020 kustannuksia säilyy ja erääntyy toiminnan keskeytyksen jälkeenkin kauden loppuun saakka. Erityisesti turvataksemme seuran toimintojen jatkumisen sekä lasten ja nuorten harrastuksen jatkumisen poikkeusolojen jälkeen normaalisti sekä myös jatkossa, säilyy pelaajien kausimaksuvelvoite voimassa tämän kauden loppuun saakka.

Kausimaksujen euromäärien osalta maaliskuussa kerätään normaalit joukkueiden budjettien mukaiset kuukausimaksut kattamaan jo syntyneet kustannukset sekä vielä maaliskuuta koskevat myöhemmin mahdollisesti erääntyvät kustannukset. Seurat pyrkivät kaikin käytettävissä olevin keinoin karsimaan kaikkia keskeytyksen aikaisia kustannuksia, jotta harrastajien maksurasitetta voitaisiin huhtikuulta kohtuullistaa muuttuneissa olosuhteissa.

Tiedotamme maaliskuun loppuun mennessä tiedossamme olevat kustannusvaikutukset joukkueittain joukkueenjohtajille koskien huhtikuuta 2020 ja ohjeistamme joukkueenjohtajille niiden mukaiset perusteet mahdollisten huhtikuuta koskevien kuukausimaksujen määrittämiselle.

Seurat uskovat vahvasti poikkeusolojen jälkeiseen elämään ja olojen normalisoitumiseen ja valmistelemme koko ajan Kiekko-Espoon toimintojen aloittamista yhteisenä espoolaisena jääurheiluseurana kaudelle 2020-2021. Toivotamme kaikille jaksamista ja mahdollisimman positiivista mieltä arjen muutosten ja rajoitusten keskelle!

Saattaisit myös pitää näistä