Fysiikkavalmennus Kiekko-Espoossa 2020-2021

Meille Espoossa on tärkeää, että pystymme tarjoamaan pelaajille ympäristön, joka tukee heidän kehittymistään sekä ihmisenä, urheilijana että jääkiekkoilijana.

Kilpaputken entinen fysiikkavastaava Jussi-Pekka Kurtti on tehnyt loistavaa työtä viimeisen kahden kauden aikana pelaajien fyysisten ominaisuuksien ja fysiikkavalmennuksen kehittämisessä. Kiitoksia vielä kerran JP:lle ja tsemppiä uusiin haasteisiin HIFK:n liigajoukkueen mukana!

Jotta Kiekko-Espoo pystyisi tarjoamaan ensi kaudella vielä useammalle pelaajalle yksilöllistä ja laadukasta fysiikkavalmennusta, Kiekko-Espoo on kiinnittänyt ensi kaudeksi useamman fysiikkavalmentajan, jotka tulevat tekemään tiiviisti yhteistyötä keskenään.

Levi Earl – U20 SM, U18 SM ja U16 SM

Levi Earlillä on laaja koulutustausta fysiikkavalmennuksesta ja hän on tehnyt fysiikkavalmennusta ammatikseen jo useamman vuoden ajan monien eri lajien huippu-urheilijoiden kanssa.  Levin taustoista voi lukea tarkemmin alla olevan linkin takaa.

https://www.leviearl.com/

Mika Peltoniemi – U18 Mestis, U16 SM Challenger, U15 AAA Challenger

Mika Peltoniemi on valmistunut Jyväskylän yliopistosta liikuntatieteiden maisteriksi pääaineenaan biomekaniikka. Viimeiset kaksi kautta Mika on vastannut Kiekko-Espoossa B ja C ikäisten nuorten fysiikkavalmennuksesta.

Emil Hiiri – U14 ikäluokat

Emil Hiiri on valmistunut liikuntatieteiden kandiksi St. Olafin yliopistosta Minnesotasta. Opinnoissaan Emil on erikoistunut urheilufysiologiaan, biomekaniikkaan ja vammojen ennaltaehkäisyyn.

 

Kiekko-Espoo U20 Mestis joukkue jatkaa samalla fysiikkavalmennuksella kuin viime kaudellakin ja Kiekko-Espoo U15 AAA joukkueen fysiikkavalmennuksesta tiedotetaan joukkueelle myöhemmin.

 

Saattaisit myös pitää näistä