eps-hontsa

EPS HÖNTSÄ


Kiekko-Espoo EPS tarjoaa kaikille aikuisille mahdollisuuden tulla hakemaan hikeä pintaan ja hymyä kasvoille höntsälätkän merkeissä. Tarkoituksena on pelata happy hokia ikämiessäännöillä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Lue lisää “EPS HÖNTSÄ”

EPS PIPOLÄTKÄ


Tapahtuma on tarkoitettu kaikille aikuisille miehille ja naisille, jotka eivät harrasta jääkiekkoa virallisessa tai epävirallisessa joukkueessa, mutta ovat kiinnostuneet kohottamaan kuntoaan jääkiekon avulla, hyvällä jäällä ja valvotuissa oloissa.

Lue lisää “EPS PIPOLÄTKÄ”

EPS LEIRIT


Kiekko-Espoo leirit hiihtolomalla

Kiekko-Espoo järjestää maalivahdeille KIVIKOVAN MAALIVAHTILEIRIN sekä  kenttäpelaajille TAITOLEIRIN HIIHTOLOMAVIIKOLLA  17.-21.2.2020 ESPOONLAHDEN FORUMIN JÄÄHALLISSA! Vaihda siis sukset luistimiin, ja tule kehittämään taitojasi

19.-21.2.2020 järjestettävällä Taitoleirillä keskitytään kenttäpelaajien henkilökohtaisiin lajitaitoihin. Harjoittelu tapahtuu ikäryhmittäin jaetuissa pienryhmissä, jotta saamme varmistettua yksilöllisen ohjauksen ja palautteen jokaiselle pelaajalle. Ryhmien koko on 10-14 lasta, joka mahdollistaa tehokkaan opettamisen.

Leirin teemoja ovat:

  • Kiekonkäsittely
  • Luistelu
  • Laukominen

Leiri sisältää kaksi jääharjoitusta päivässä, teemoihin sopivat oheisharjoitukset sekä lounaan että välipalan. Leiripäivät ajoittuvat välille 8:00 – 15:00. Tarkempi päiväkohtainen ohjelman julkaistaan noin viikkoa ennen leirin alkua.

Leiri ovat tervetulleita kaikkien seurojen F2-D1 ikäiset juniorit.

Leirin hinta on 175€

ILMOITTAUTUMINEN:

https://epshockey.myclub.fi/flow/events/1857355

LISÄTIEDOT:
lennu.kamppi@espoonkiekkoseura.fi

Hiihtoloman KIVIKOVA maalivahtileiri järjestetään 17.-18.2.2020
Leiri on tarkoitettu 2005-2011 -syntyneille maalivahdeille. Leirin hinta on 110€ (sisältää lounaan).


ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:

rofa@kiekko-espoo.com // 044-9719971

Ilmoittautumiseen tarvitaan leiriläisen:
Nimi:
Ikäluokka:
Sairaudet ja allergiat:
Vanhempien yhteystiedot: