EPS HÖNTSÄ


Kiekko-Espoo EPS tarjoaa kaikille aikuisille mahdollisuuden tulla hakemaan hikeä pintaan ja hymyä kasvoille höntsälätkän merkeissä. Tarkoituksena on pelata happy hokia ikämiessäännöillä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan.

K-Espoo EPS Höntsä – kausi 2020-2021

Kaudella 2020-2021 on mahdollisuus ottaa hiki pintaan jääkiekkoa pelaillen keskiviikkoisin. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä ryhmään, ilmoittautumisen yhteydessä sinulle lähetetään lasku antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä.

Vuorot maanantaisin Espoonlahden harjoitushallissa klo 21:15-22:15 ja keskiviikkoisin Espoonlahden Forumissa klo 21:00-22:00. Tapahtumat luodaan aina ryhmään ja jokaisen tulisi ilmoittautua.

Hinta 120,00 €/syksy kerran viikossa tai 200,00 €/syksy 2 kertaa viikossa. Syksyllä mukaan ilmoittautuneet omaavat etuoikeuden kevään jaksolle. Vuoroille tulee on mahdollisuus ilmoittautua kertamaksulla, jos ryhmää ei saada täyteen. Maalivahdeille vuoro on ilmainen.

Kaikkien vuoroon osallistuvien tulee hankkia Suomen Jääkiekkoliiton harrasterekisteröinti, hinta 2€/kausi. Seuraksi rekisteröitymisen yhteydessä tulee merkitä “Kiekko-Espoo ry”. Näin pystymme osoittamaan, että seurassamme on myös aktiivista harrastustoimintaa. Harrasterekisteröintiin voidaan liittää myös OP: Sporttiturva vakuutus, kaikilla jäällä olevilla tulisi olla vakuutukset tapaturmien varalta kunnossa. – [Suomisport.fi](https://www.suomisport.fi/)

Lisätiedot: timo.winqvist (at) kiekko-espoo.com

Ilmoittautuminen

Keskiviikkoisin :: syksy 2020


Tapahtumalista