EPS LEIRIT


EPS & EKS Kesäleiri 4.-8.6.2018

EPS leirit

EPS & EKS Kesäleiri 4.-8.6.2018

Kesän leiri on tarkoitus järjestää Tapiolan urheilupuistossa, josta löytyy mahtavat liikuntamahdollisuudet. Leirillä hyödynnetän jääharoittelun lisäksi alueen muita liikuntatiloja ja vieraillaan seikkailupuisto huipussa Leppävaarassa. Leirin ikäluokat ovat alustavasti 2007-2010 ja ajankohta kesäkuun ensimmäinen viikko. Toimintaa on maanantaista perjantaihin 8.00 – 17.00. Tarkempi päiväkohtainen ohjelma selviää lähempänä. Leirille voimme ottaa 70 lasta, jotka tullaan jakamaan kahteen ryhmään iän ja taitojen perusteella.

Leirejä on järjestetty menestyksekkäästi jo monen vuoden ajan, joka on mahdollistanut leirien kasvattamisen jokaisena vuotena. Urheilupuistojen tarjoamat mahdollisuudet antavat edellytykset monipuolisiin aktiviteetteihin leirien aikana. Hauskanpito ja uusien taitojen oppiminen kulkevat käsikädessä leireillä!

Ohjaajat (valvonta) ovat paikalla leirin infossa ilmoitettuina aikona, joten vanhempien tulee noutaa pelaajat tämän ajan puitteissa, tai ilmoittaa leirin ohjaajille leiriläisen omatoimisesta kotiinmenosta. Erityisesti tämä koskee nuorimpia leiriläisiä!

Ilmoittautuneen pelaajan tulee olla vakuutuksen piirissä = Jääkiekkoliiton / Ringetteliiton vakuutuksellinen pelipassi tai perheellä on oma jääurheiluvammat kattava koko leirin ajan voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lähtökohtana on, että jokainen huolehtii itse vakuutuksensa voimassaolosta

Leirivarustus

  • Täydellinen pelivarustus
  • Omat mailat mukaan, myös sählymaila / pihajääkiekkomaila kannattaa ottaa varuilta mukaan
  • Luistimet valmiiksi teroitettuina. Leirillä ei välttämättä pysty luistimia teroittamaan
  • Oheisharjoitteluvarustus (sään mukainen ulkovarustus ja sisäliikuntavarusteet)
  • Oma juomapullo.

Leirille osallistuminen vahvistuu leirimaksun suorittamisen jälkeen. Leirimaksusta tulee lasku myclubin kautta, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksamaton lasku saattaa johtaa leiripaikan menetykseen!

Ilmoittaudu tästä