OPEN ICE


Open Ice toiminta kaudelle 2019-2020

Harjoitushallissa tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 15:15-16:15


 

Kuvaus

Open Ice on Espoon kaupungin järjestämää toimintaa joka on tarkoitettu oma-aloitteinen peli- ja hauskanpitovuoro. Open Ice toteutetaan yhteistyössä Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n kanssa.

Säännöt

Tarkoitus ei ole valmentaa tapahtumaa. Oma sparraus, oma henkilökohtainen valmennus on tietysti sallittua. Toistoilla paremmiksi pelaajiksi. Jää on kaikille avoin ikäluokasta riippumatta. Pidä hauskaa!

Aikuiset voivat osallistua peleihin ja tsempata, mutta VALMENTAMINEN JA OHJAAMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Jos paikalla ei ole yhtään aikuista, toimitaan kuten ulkokaukaloissa tai golf-rangella; omalla vastuulla.

Peli

Vapaata pelaamista kaukalon eri osa-alueilla yhdessä kaikkien osallistuvien kesken. Jos on paljon porukkaa, voi laittaa pienempiä pelialueita, jos kaikki mahtuvat yhteen peliin, voidaan pelata isossa kaukalossa ja/tai vaihtomiehillä. Kiekko liikkumaan ja parhaita vipuja käyttöön!

Luonne

Isot huolehtii pienemmistä. Kaikki otetaan mukaan. Uskalla osallistua, rohkaise tulemaan mukaan. ”Haluutteks te tulla peliin?” ” Pääseeks peliin?”. Herrasmies pitää huolta omistaan ja antaa toiminnallaan esimerkin. 

Luistelu

Pakollinen varustus: kypärä, kaulasuoja, hanskat, maila, polvisuojat, omat kiekot/pallot

Turvallisuusohjeet

  • Taklauskielto
  • Kaikilla oltava oma voimassaoleva vakuutus
  • Kyseessä on seuran harjoitusohjelmaan (jäävuorolistaan) merkitty omaharjoitteluaika, johon on suotavaa pelaajien osallistua.

epshockey-open-ice

Yhteystiedot

Antti Manninen: 044 087 9616

Leif Sandström: 040 581 0446

Jäähallin osoite: Espoonlahdentie 2-4, 02360 Espoo