EPS PIPOLÄTKÄ


Tapahtuma on tarkoitettu kaikille aikuisille miehille ja naisille, jotka eivät harrasta jääkiekkoa virallisessa tai epävirallisessa joukkueessa, mutta ovat kiinnostuneet kohottamaan kuntoaan jääkiekon avulla, hyvällä jäällä ja valvotuissa oloissa.

EPS Pipolätkä

Pipolätkä jatkuu jälleen 14.9.2020, tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen sivun lopussa.

Säännöt

SJL:n tukema pipolätkä on tarkoitettu miehille ja naisille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan jääkiekon parissa tai haluavat kokeilla jääkiekon pelaamista valvotuissa oloissa ja hyväkuntoisella jäällä, mutta eivät välttämättä halua liittyä viralliseen joukkueeseen.

Et tarvitse osallistuaksesi kuin luistimet, mailan ja kypärän. Näiden lisäksi suosittelemme kasvosuojusta ja jonkinlaisia käsineitä. Polvi-, kyynärpää- ja alasuojat ovat myöskin sallittuja.

Pipolätkään voivat osallistua kaikki miehet ja naiset seuraavin rajoituksin:

* Miehillä ikä vähintään 30 vuotta.

* Naisilla ikä vähintään 18 vuotta.

* Miehillä edellisestä virallisesta jääkiekkopelistä vähintään 15 vuotta.

* Naisilla edellisestä virallisesta jääkiekkopelistä vähintään 10 vuotta. Tähän poikkeuksena naisten harrasteliigan (Mamma- liiga) pelit, joita ei tarvitse tässä kohtaa huomioida.

* Osallistujat eivät saa kuulua mihinkään jääkiekkojoukkueeseen tai muuhun ryhmään, joka pelaa oikeaa jääkiekkoa tai siihen verrattavissa olevaa peliä virallisesti tai epävirallisesti. Tähän poikkeuksena naisten harrasteliiga (Mamma- liiga), jonka pelaajat saavat osallistua pipolätkään muiden ehtojen täyttyessä.

Virallisia sääntöjä ja rajoituksia tärkeämpää on osallistujien asenne ja halu sitoutua kunnioittamaan kaikkia mukanaolevia taitotasoon katsomatta. Ryhmässä tulee olemaan hyvin eritasoisia pelaajia, joten varsinkin jääkiekkoa entuudestaan osaavilta edellytetään kärsivällisyyttä ja malttia.

Pipolätkän osallistumismaksut:

Kertakäynti maksaa 5,00 euroa/osallistuja. Ei kausimaksua. Käynnit laskutetaan joulukuussa ja huhtikuussa jälkikäteen. Jokainen pelaaja pelaa omalla vastuullaan ja hankkii haluamansa vakuutuksen itse.

Ilmoittautuminen Pipolätkä -ryhmään

Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot ja maksut:


Ilmoittautuminen tapahtumiin

MyClubissa pelaaja voi ilmoittautua mukaan tapahtumiin. Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään jälkikäteen lasku tapahtumasta (riippumatta siitä onko ollut paikalla vai ei). Mukaan otetaan enintään 30 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on auki edellisestä maanantaista 00.00 tapahtumapäivään kello 18:00