EPS 07


Joukkueenjohtaja

Tom Alanen

tom.alanen(at)icloud.com

puh. 0405565243

Klikkaa tästä suoraan tapahtumalistaan

EPS 07

Tämä on EPS 07-ikäluokan sivusto. Tervetuloa!

Peli- ja harjoitustapahtumiin tulee AINA ilmoittautua MyClub -palvelussa, jotta valmennus voi suunnitella harjoitukset mielekkäiksi. Muistakaa siis ilmoittautua määräaikaan mennessä.

Jos harjoituksiin sisältyy oheiset, se näkyy erillisenä tapahtumana harjoitusten jälkeen. Oheisiin ei ole erillistä ilmoittautumista, vaan valmennus olettaa, että kaikki harjoituksiin ilmoittautuneet osallistuvat automaattisesti myös niihin. MyClub -palvelun tapahtumien kuvaus -osiosta selviää lisäohjeet kutakin tapahtumaa varten.

Harjoitus- ja leijonaliigapeleihin pyritään kasaamaan peliryhmät, jotka koostuvat kahdeksasta kenttäpelaajasta ja yhdestä maalivahdista, jotta vaihdot saadaan pyörimään sujuvasti. Mikäli peliin ei ole samasta peliryhmästä saada tarpeeksi osallistujia, tai mikäli määräaikaan mennessä ei jonkin pelaajan suhteen ole ilmoittauduttu, katsotaan tämän pelaajan jäävän pois pelistä ja tilalle pyritään järjestämään jostakin toisesta peliryhmästä tuuraaja.

Huomioikaa tämä ja muistakaa siis ilmoittautua!!!

 

Tarkistakaa mihin ryhmään kuulutte ja tarkistakaa MyClub -palvelun tapahtumien lisätiedoista mihin tapahtumiin teidän tulee osallistua.

 

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja                                                                            

Tom Alanen, tom.alanen(at)icloud.com, puh. 0405565243

Vastuuvalmentaja

Timo Winqvist, timo.winqvist(at)epshockey.com

Huoltovastaava

Wekku Nordman, vesa.nordman(at)nomis.fi

Rahastonhoitaja

Erik Björkenheim, erik.bjorkenheim(at)gmail.com

Sponssivastaava

Henri Sneck, hsneck(at)gmail.com

Tapahtumalista