Kiekko-Espoon A-C2 junioreiden vastuuvalmentajat kaudella 2020-2021

Kiekko-Espoon A-C2 juniorijoukkueiden vastuuvalmentajat on nimetty kaudelle 2020-2021. Valmennustiimien rakentaminen on käynnissä ja osaan joukkueista on luvassa täydennyksiä kevään aikana. Jussi-Pekka Kurtti jatkaa seuran fysiikkavastaavana ja myös muita fysiikkavalmentajia tullaan palkkaamaan ensi kaudeksi.

Yhteydenotot ja tiedustelut tulevan kauden pelipaikkojen osalta vastuuvalmentajien kautta.

Jaakko Heikkilä – A nuorten vastuuvalmentaja

Olen valmentanut jääkiekkoa 10 vuotta ja ensi kausi on minulle kolmas ASM:ssä vastuuvalmentajana. Tämän lisäksi olen toiminut Mestiksessä ja ASM:ssä apuvalmentajana sekä useamman kauden erilaisissa rooleissa eri ikäisten ja tasoisten jääkiekkojunioireiden kanssa.

Persoonana olen rauhallinen, luotettava ja ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva. Näitä asioita pidän myös vahvuuksinani valmentajan työssä, jossa intohimoni on auttaa pelaajia kasvamaan niin ihmisinä, urheilijoina kuin jääkiekkoilijanakin.

Ensi kautta odotan innolla sillä on hienoa saada olla mukana rakentamassa uutta Espoolaista jääkiekko tarinaa!

jaakko.heikkila@bluesjuniors.fi – 050 3367493

A nuorten valmennustiimi:

Valmentaja Sami Sundberg

Maalivahtivalmentaja Matias Ruoppa

 

Simo Romo – A Challenger vastuuvalmentaja

Olen valmentanut 4 vuotta EPS:ssä sekä nyt Kiekko-Espoo A Challengerissä.

Oman peliurani aikana olen käynyt läpi Espoolaisen juniorikiekon polun. Aikuisiällä pelannut Mestistä Salamoissa, Jukureissa, Titaaneissa sekä vuoden Ranskan pääsarjassa Epinalin joukkueessa.

Odotan innoissani kautta 20-21, koska uskon että saamme kasaan kilpailuhenkisen ja eteenpäin haluavia yksilöitä sisältävän joukkueen.

Vahvuuteni valmentajana on rohkaista pelaajia haastamaan oman pelaamisen kehittämisen joukkueen yhteisen parhaan eteen. Haluan löytää jokaisen pelaajan omat vahvuudet, sekä auttaa tekemään niistä edelleen parempia.

Intohimoni on saada pelaajat nauttimaan lajista, sekä arvostamaan lajia. On etuoikeus saada pelata ja kehittyä nuorena aikuisena Espoolaisessa kiekko ympäristössä.

simo@kiekko-espoo.com – 050 544 2021

A Challenger valmennustiimi:

Valmentaja Juuso Mansikkamäki

Maalivahtivalmentaja Aleksis Ahlqvist

 

Nico Surenkin – B nuorten vastuuvalmentaja

Olen valmentanut jääkiekkoa noin 15 kauden ajan muun muassa HIFK:ssa, Ilveksessä ja nyt Espoossa. Aloitin kuluvan kauden ASM:ssä apuvalmentajana ja siirryin syksyllä BSM joukkueen vastuuvalmentajaksi. Odotan innolla pääseväni aloittamaan ensi kaudella uuden projektin BSM:n kanssa heti alusta asti.

Tulevan kauden seurauudistus on loistava mahdollisuus espoolaiselle jääkiekkoilulle ja huomaan odottavani erityisen kovalla innostuksella ensi kautta.

Koen omiksi vahvuusalueikseni valmennuksessa vaatimustason ja peliosaamisen. Jääkiekko on poikkeuksellinen pallopeli, joka antaa hyvin monipuolisen mahdollisuuden organisoida peliä.

Olen ollut intohimoinen jääkiekkoihminen koko elämäni ja pelin opettelu onkin aina ollut minulle suuri intohimo. Lajia voi pelata hyvin eri tavoin. Samoin pelaajat voivat omata hyvin erilaisia ominaisuuksia, ja silti menestyä. Tätä pyrimme vaalimaan ja jalostamaan myös tulevalla kaudella Espoossa.

nico.surenkin@gmail.com – 040 1307099

B nuorten valmennustiimi:

Valmentaja Aleksi Heinonen

Maalivahtivalmentaja Niko Söderqvist

 

Heikki ”Vellu” Gröhn – B Challenger vastuuvalmentaja

Olen Heikki Gröhn. Olen valmentanut 15 vuotta kahdeksassa seurassa (mm. Kiekko-Vantaa, Kiekko-Espoo, Blues, Jokipojat).

Olen kouluttautunut valmentajaksi Tanhuvaaran urheiluopistossa, Itä-Suomen liikuntaopistossa ja Vierumäen urheiluopistossa sekä täydentänyt osaamista mm. Jääkiekkoliiton kursseilla.

Olen pelannut juniorina Jokipojissa ja Sapkossa Sm- ja Mestistasoilla.

Odotan innoissani kautta 20-21, koska saan olla mukana kehittämässä Kiekko-Espoon junioreita kohti huippua.

Vahvuuteni valmentajana on pelin ja pelaamisen opettaminen.

Intohimoni on olla mukana opettamassa joukkuetta ja yksilöitä heittäytymään pelille koko sydämellään.

heikki@kiekko-espoo.com – 050 305 3667

B Challenger valmennustiimi

Valmentaja Niko Nieminen

 

Eeri Pulkkinen – B2SM (U17 Ylempi) vastuuvalmentaja

Olen Eeri Pulkkinen, 25-vuotias ja kotoisin Lopelta. Olen valmentanut edellisen kahdeksan vuoden ajan jääkiekkoilijoita eri juniori-ikäluokissa. Valmennusurani aloitin Hämeenlinnassa HPKn organisaatiossa, josta siirryin Mikkelin Jukureiden C1-päävalmentajaksi kaudelle 2017-2018. Edelliset kaksi kautta olen toiminut seuravalmentajana Aspen Junior Hockeyn organisaatiossa Coloradossa, Yhdysvalloissa. Aspen Junior Hockey toimii yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun kanssa.

Koulutustaustaltani olen liikunnanohjaaja. Valmistuin keväällä 2019 Haaga-Heliasta Sports coaching and management-linjalta. Kyseisen linjan tavoitteena on valmistaa ja erikoista opiskelijat toimimaan urheiluvalmentajina ja jääkiekko on kyseisen linjan painopistelaji.

Oma pelaajapolkuni ennen valmentajanuraa kesti A-junioreihin saakka. Pelaajapolun loppupuolella aloin jo valmentamaan junioreita eri leireillä ja lopulta siirryin enemmän valmentamiseen kaudella 2012-2013, ollessani 18-vuotias.

Odotan innoissani kautta 2020-2021, koska palaan kahden kauden ulkomaan kiertueelta ja pääsen työskentelemään uudessa ja uudistuvassa ympäristössä Kiekko-Espoon valmentajana. Olen kuullut hyviä asioita Espoolaisesta jääkiekosta ja odotan pääseväni tuomaan oman panokseni siihen ja oppimaan uutta.

Intohimonani on kehittää nuoria urheilijoita kohti heidän parasta itseään. Vahvuuteni valmentajana on luoda terve urheilija-valmentaja vuorovaikutus, jossa yksilö on keskeisin tekijä ja auttaa nuoria kiekkoilijoita kokonaisvaltaisesta elämänhallinnassa.

eeri.pulkkinen@gmail.com – 040 7603930

B2SM (U17 ylempi) valmennustiimi

Valmentaja Marcus Argillander

 

Miro Kivilahti – C nuorten vastuuvalmentaja

Olen valmentanut viimeiset 7 vuotta ja sitä ennen pelannut 13 vuotta. Olen valmentanut parissa eri maassa, Ranskassa ja Unkarissa, ennen kuin tein paluun takaisin Suomeen. Olen valmentanut miehistä ihan pikku junioreihin saakka. Opiskelin valmentamista Vierumäellä ammattikorkeakoulussa, josta valmistuin 2018 joulukuussa.

Odotan innolla ensi kautta, koska on mahdollista olla osana yhtä suurta seuraa ja kehittää pelaajia ja samalla itseäni.

Vahvuuteni valmentajana on yksilöiden kehittäminen sekä joukkuehengen luominen. Nämä ovat kaksi tärkeää piirrettä minun joukkueessa, vaatimustaso korkealla ja kehitytään yksilöinä ja yhdessä sekä joukkueena pelaaminen.

Intohimoni on jääkiekko. Kilpailutilanne sekä kasvaminen ihmisenä että joukkueena on aina parasta. Joukkueilmapiiriä ei voi voittaa mikään.

mirokivilahti@hotmail.com – 040 1594110

C nuorten valmennustiimi:

Maalivahtivalmentaja Niko Suhonen

 

Viktor ”Viki” Karhu – C challenger vastuuvalmentaja

Olen Viktor ”Viki” Karhu. Olen valmentanut yhteensä 6 kautta sekä K-Espoossa että BJR:ssä.

Olen ollut mukana vetämässä Urhean aamujäitä sekä seuran aamu- että iltapäiväjäitä.

Tällä hetkellä opiskelen Vierumäellä valmentajatutkintoa (Korkeakoulu, ”Degree Programme in Sports Coaching and Management”).

Tulen suorittamaan työssäoppimisen jakson Kiekko-Espoossa, eli viimeisen vuoden ennen valmistumista Vierumäeltä.

Odotan innoissani kautta 20-21 koska pääsen työskentelemään intohimoisten ja omistautuneiden nuorten pelaajien kanssa, sekä haastamaan pelaajia uusiin haasteisiin.

Vahvuuteni valmentajana on pelaajan kanssa kommunikointi.

viktor.karhu@gmail.com – 050 373 0103

C Challenger valmennustiimi

Maalivahtivalmentaja Juuso Saarto

 

C2 nuorten valmennustiimi

Vastuuvalmentaja Kimmo Mäki-Kokkila

kimmo.maki-kokkila@op.fi – 040 5577667

Valmentaja Juha Ikonen

 

C2 challenger valmennustiimi

Vastuuvalmentaja Pawel Jaskowiak

paweljaskowiak@yahoo.com – 041 5471947

Valmentaja Aleksi Palosaari

Saattaisit myös pitää näistä