SEURAINFO


Espoon Palloseuran Jääkiekko ry.

Hallitus

Puheenjohtaja Hannu Tervo, puheenjohtaja(at)epshockey.com.

Jäsenet:
Juho Puttonen, 2012-ikäluokka
Ulla Ikonen, 2011-ikäluokka
Lasse Leino, 2010-ikäluokka
Liisa Aho-Asunmaa, 2009-ikäluokka
Mikko Tuominen, 2008-ikäluokka
Jussi Leppälä, 2007-ikäluokka
Janne Partanen, 2006-ikäluokka
Mikko Järvinen, A-ikäluokka

 

EPS Jääkiekko on vuodesta 1970 toiminut jääkiekon erikoisseura, jonka toimialueena on Espoonlahden suuralue. Toimintamme keskittyy pääasiassa Espoonlahden urheilupuistoon, missä sijaitsevat Espoon kaupungin Forum-halli ja Espoon Jääurheilun Tuen harjoitusjäähalli.

Olosuhteiden puolesta Espoonlahden urheilupuisto tarjoaa erinomaiset olosuhteet jääharjoittelun lisäksi oheisharjoittelulle. Haluamme myös olla tiiviissä yhteistyössä alueen muiden lajien urheiluseurojen ja sidosryhmien kanssa.

Meillä on kiekkokoulusta A-junioreihin asti vähintään yksi joukkue joka ikäluokassa poislukien C- ja B-juniorit. Nuoremmissa ikäluokissa pelijoukkueita on aina useampia.

Haluamme kohdella kaikkia pelaajia tasapuolisesti motivoivassa ja kasvatuksellisesti hyvässä ilmapiirissä. Leijonaliigaikäluokissa meillä kaikki pelaavat saman tasoisissa joukkueissa ja vasta sen jälkeen valmentajat valitsevat pelaajat tasojoukkueisiin, joiden välillä pelajaat voivat valmentajan päätöksellä siirtyä. Jääaikaa joukkueille jaetaan seurassa sovittujen periaatteiden mukaan.

EPS toimii normaalilla yhdistysperiaatteella, jossa yhdistyksen jäsenet vuosikokouksessa valitsevat seuran hallituksen. Jokaisesta ikäluokasta on yksi edustaja hallituksessa. Hallituksen lisäksi vanhempien vapaaehtoistyötä tarvitaan kunkin joukkueen johtamisessa sekä urheilutoiminnan pyörittämisessä. EPS-joukkueiden toimintaa ohjataan ja valvotaan Jääkiekkoliiton auditoinneissakin Suomen parhaaksi arvioidun ohjeistuksemme avulla. Kukin joukkue toimii omana talousyksikkönä rahoittaen ainoastaan oman toimintansa, eli vanhempien ei tarvitse maksaa kuin oman lapsensa harrastuksesta.

Jääkiekkoliiton sinettiseuraksi EPS hyväksyttiin keväällä 2001.

Seuran toimintaperiaatteet materiaalisalkusta.