Seurayhteisö keskeyttää toiminnan vähintään 31.3.2020 saakka

Blues Juniors, EKS, EPS ja Kiekko-Espoo keskeyttävät toiminnan vähintään 31.3.2020 saakka

Tänään espoolaiset seurat Blues Juniorit, EKS, EPS ja Kiekko-Espoo ovat päättäneet peruuttaa seuran joukkueiden kaikki harjoitus- ja ottelutapahtumat vähintään 31.3.2020 asti. Myös kaikki muu seuran toimesta tapahtuva urheilu- ja harrastetoiminta keskeytetään vähintään 31.3.2020 saakka. Keskeytys alkaa välittömästi perjantaina 13.3.2020 klo 15:00

Päätöksellä seurat haluavat noudattaa Suomen hallituksen ja viranomaisten antamaa suositusta toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan tulee rajoittaa ei välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Seuroille on ensiarvoisen tärkeää jokaisen harrastajan terveys ja toimenpiteisiin on ryhdytty tämän turvaamiseksi.

Toiminnan keskeyttäminen koskee lisäksi huhti- toukokuulle suunniteltuja omia turnauksia, joiden valmistelu keskeytetään ja tapahtumat perutaan. Niinikään seurojen mahdolliset osallistumiset muiden järjestämiin turnauksiin perutaan.

Blues, EKS, EPS ja Kiekko-Espoo suosittelee joukkueharjoitusten sijaan harrastajia panostamaan omaehtoiseen ja monipuoliseen harjoitteluun, jossa noudatetaan valmentajien antamia tavoitteita ja ohjeita sekä terveyden kannalta viranomaisten antamia ohjeistuksia.

Seurojen toimesta seurataan ja arvioidaan aktiivisesti tilannetta sekä eri viranomaisten suosituksia. Tiedotamme jatkotoimista ja mahdollisista muutoksista harjoittelutauon kestoon 31.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse

Niko Merikanto (niko.merikanto@bluesjuniors.fi)

 

 

Saattaisit myös pitää näistä