Tiedote 31.3.2020

Blues, EKS, EPS ja Kiekko-Espoo tiedottaa 31.3.2020

Suomessa on poikkeusolot ja käyttöön otettu valmiuslain säännöksiä, jotka antavat viranomaisille laajoja oikeuksia arkea rajoittaviin toimiin. Rajoituksia kiristetään tai höllennetään valtion hallituksen ja valtioneuvoston sekä vastuussa olevien viranomaisten päätösten mukaan riippuen koronavirus-epidemian etenemisestä. Seurat seuraavat määräyksiä ja ohjeistuksia ja määrittelee toimintaansa tällä hetkellä niiden perusteella. Tämän hetkisen tiedon mukaan kaudella 2019-2020 ei ole enää huhtikuussa merkittävää toimintaa poislukien valmennuksen antama ohjeistus ja ohjaus omatoimiseen harjoitteluun.

Jääurheilukausi 2019-2020 espoolaisissa seuroissa päättyy virallisesti 30.4.2020, jolloin päättyy myös seurojen ja joukkueiden tilikausi. Tavoitteena on että joukkueiden tilinpäätökset ja pankkitilit ovat mahdollisimman lähellä nollaa.

Seurat ovat laskuttaneet joukkueilta maaliskuun loppuun mennessä kaikki tiedossa olevat kauden 2019-2020 velvoitteet, jotka koskettavat joukkueita ja harrastajia. Tämän perusteella harrastajilta ei tulla perimään huhtikuulta 2020 mitään toimintamaksua, mikäli joukkueen tilillä on riittävästi katetta suoriutua joukkueelle osoitetuista laskuista. Joukkueenjohtajien tulee vastata siitä että joukkueen varat riittävät kattamaan kaikki joukkueelle osoitetut velvoitteet ja informoimaan pelaajien perheitä joukkueen kassatilanteen riittävyydestä tai mahdollisesta loppuerän keräämisestä, mikäli varat joukkueen pankkitilillä eivät riitä maaliskuun aikana tulleiden laskujen maksamiseen.

Mikäli joukkueen tilille jää per 30.4.2020 rahaa, voidaan liikaa maksettuja toimintamaksuja poikkeuksellisessa tilanteessa palauttaa. Tämä koskee vain harrastajien maksamia toiminta- / kuukausi- / kausi tai esim. etukäteen turnausosallistumisia varten kerättyjä maksuja, siltä osin kun niiden kerätty määrä mahdollisesti ylittää koko kauden toteutuneet kustannukset. Mitään muita yhdessä kerättyjä talkoo-, turnausjärjestämisen- tms tuottoja ei saa palauttaa, vaan ne tulee siirtää seuraavan kauden joukkueelle pohjakassaksi tai mikäli joukkue ei jatka jäävät varat seuralle. Joukkueenjohtajille toimitetaan erikseen kauden päättämiseen, tilinpäätökseen ja mahdollisiin kausimaksujen palautuksiin liittyvät tarkemmat ohjeet.

Tulevan kauden 2020-2021 toiminnan käynnistämistoimet kaikki yhdessä Kiekko-Espoossa ovat parhaillaan työn alla. Tulemme erikseen päättämään ja tiedottamaan huhtikuun loppuun mennessä viranomaisohjeita noudattaen missä vaiheessa ja missä muodossa uutta kautta käynnistetään ja missä vaiheessa ja minkä kustannusten perusteella on perusteita myös käynnistää kausimaksujen kerääminen joukkueissa.

Toivotamme kaikille jaksamista ja mahdollisimman positiivista mieltä arjen muutosten ja rajoitusten keskelle!

 

t: Blues, EKS, EPS ja Kiekko-Espoo ry hallitukset

Saattaisit myös pitää näistä