Tiedote espoolaisen jääurheilun yhteistyöstä

Blues Juniors ry, Espoon Kiekkoseura ry ja Espoon Palloseuran Jääkiekko ry perustivat elokuussa 2019 työryhmän valmistelemaan espoolaisen junioritoiminnan organisointimallia.

Työryhmän selvitystyön perusteella mainitut seurat neuvottelevat nyt vakavasti toimintojensa kokonaisvaltaisesta yhdistämisestä Suomen suurimmaksi jääurheiluseuraksi, joka toimisi Kiekko-Espoo -nimen alla.

Yhdistymisen kilpailullisena tavoitteena on varmistaa yhtenäinen, laadukas ja kustannustehokas espoolainen pelaajapolku aina aikuisten kilpatasolle asti. Samalla pyrkimyksenä olisi säilyttää alueellinen toiminta etenkin nuoremmissa ikäluokissa ja mahdollistaa se, että jokainen espoolainen juniori voi harrastaa lajiaan omalla tasollaan ja lähellä omaa kotiaan. Vaikka kysymyksessä olisi yksi yhteinen seura, sen alueellisessa toiminnassa hyödynnettäisiin edelleen myös perinteisiä Blues, EKS ja EPS -brändejä.

Espoolaisen junioritoiminnan tavoitteita tukevat omalta osaltaan Kiekko-Espoon miesten edustusjoukkueen tulevaisuuden tavoitteet sekä se, että Kiekko-Espoon naiset ja EKS:n ringettejoukkue pelaavat jo menestyksekkäästi SM-tasolla.

Seurojen hallitukset jatkavat neuvotteluita aktiivisesti hankkien samalla lähtötietoja sekä kuullen seurojen eri jaostoja ja toimijoita. Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran tammikuussa 2020.

 

Seurojen puolesta,

Jarmo Muukkonen; Blues Juniors puheenjohtaja
Ami Rubinstein; Kiekko-Espoo puheenjohtaja
Kristo Herold; EKS puheenjohtaja
Hannu Tervo; EPS puheenjohtaja

 

Saattaisit myös pitää näistä