TIEDOTE ESPOOLAISSEUROJEN YHDISTYMISESTÄ

Blues Juniors, Espoon Kiekkoseura sekä Espoon Palloseuran Jääkiekko ovat tehneet päätöksen toimintojensa ja varojensa siirtämisestä Kiekko-Espoo ry:een 1.5.2020 alkaen. Näin Kiekko-Espoo ry:stä muodostuu Suomen suurin jääurheiluun erikoistunut seura, jolla on noin 3 000 harrastajaa. Lisäksi Kiekko-Espoo ry omistaa valtaosan Kiekko-Espoo Oy:stä, jonka osana toimii miesten edustuskiekko-organisaatio.

Muutoksen taustalla on syksystä 2019 asti käynnissä ollut seurojen välinen selvitystyö, jossa on pyritty määrittämään rakenne ja malli espoolaiseen jääkiekkoon ja ringetteen, jolla saavutettaisiin paras mahdollinen pelaajapolku ringette-/kiekkokoulusta aina lajiryhmän edustusjoukkueisiin saakka sekä harrastepelaajille iästä ja tasosta riippumatta.

Kiekko-Espoo ry:n rakenne 1.5.2020 alkaen pitää sisällään kolme lajiryhmää (ringette, tyttökiekko ja poikakiekko) sekä kuusi jaosta (Blues, EPS, EKS poikakiekko, tyttökiekko, ringette sekä kilpaurheilujaos). Poikakiekon puolella tarkoitus on säilyttää G-D1 ikäluokissa sekä C-A tason muissa kuin edustusjoukkueissa paikalliset identiteetit (Blues, EKS ja EPS). Seuran edustusjoukkueet tulevat pelaamaan Kiekko-Espoon nimellä. Ringeten ja tyttökiekon osalta joukkueiden mahdollisesta siirtymisestä Kiekko-Espoon nimen alle keskustellaan kevään 2020 aikana.

Valmistelutyö siirtymän osalta on käynnistetty ja työn etenemisestä tullaan tiedottamaan tasaisin väliajoin. Muutos antaa mahdollisuuden rakentaa toiminta yhteisten arvojen ja toimintaperiaatteiden varaan ja tulee monessa kohtaa auttamaan parhaimman mahdollisen seuratoiminnan rakentamiseen Espooseen.

Kunnioittavasti,

Jarmo Muukkonen
Blues Juniors

Kristo Herold
Espoon Kiekkoseura

Hannu Tervo
Espoon Palloseuran Jääkiekko

Ami Rubinstein
Kiekko-Espoo

Saattaisit myös pitää näistä