TIETOA JUNIOREIDEN SEURAYHTEISÖSTÄ

Kuten aikaisemmin tiedotimme, EKS, EPS ja Kiekko-Espoo ovat muodostaneet seurayhteisön, missä pyrkimyksenä on taata ja mahdollistaa kaikille jääkiekon ja ringeten harrastaminen jossain seurayhteisön jäsenyhdistyksessä. Tämän tarkoituksen toteuttamiseksi osapuolet pyrkivät rakenteellisesti, toiminnallisesti ja taloudellisesti luomaan sellaisen kokonaisuuden, missä edellä mainittu tavoite pystytään järjestämään mahdollisimman optimaalisella tavalla.

Uusi hallintorakenne astui voimaan 1.10.2018.

Hallintorakenteen uudistuksen myötä työntekijät ovat jokaisen seuran työntekijöitä omalla vastuualueellaan. Rakennamme piakkoin havainnollistavan kaavion selkeyttämään missä asioissa keneenkin tulee olla yhteydessä. Tiedotamme tästä heti, kun saamme sen valmiiksi. Mikäli et tiedä kenen puoleen sinun tulisi kääntyä, voit aina olla yhteydessä toiminnanjohtajaan.

”Hallintorakenteen uudistus on tärkeä osa seurayhteisömme kehittämistä ja mahdollistaa yhteisten arvojen ja toimintatapojen viemistä läpi koko yhteisön. Matka on pitkä ja työtä on paljon, mutta olemme onnistuneet saamaan hyvän startin ja uskon vakaasti, että jo lyhyessä ajassa seurayhteisön hyödyt alkavat näkyä kentällä. Meillä on yhteisössämme erittäin hyvät ja sitoutuneet työntekijät. Toivon, että kaikki antavat heille täyden tuen ja rakennamme yhdessä vahvan ja toimivan seurayhteisön.” – EPS:n puheenjohtaja Hannu Tervo & EKS:n puheenjohtaja Timo Hyytiäinen

Lisätietoja asiasta antaa toiminnanjohtaja Antti Manninen
0440879616
antti.manninen@kiekko-espoo.com

Saattaisit myös pitää näistä