Uusi hallitus valittu

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n vuosikokouksessa 28.8.2019 valittiin uusi hallitus.

Puheenjohtajaksi valittiin Hannu Tervo.
Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin,
Jussi Lepistö
Jussi Leppälä
Mikko Tuominen
Antti Vuorela
Lasse Leino
Ulla Ikonen

Hallitusta tullaan täydentämään syksyn aikana vielä yhdellä jäsenellä.

Hannu Tervon kommentit:

”Otin vastaan seuramme puheenjohtajan tehtävät yhdistyksen vuosikokouksessa. Kiitos tästä luottamuksesta, saappaat ovat isot. Aluksi haluan kiittää Ami Rubinsteinia siitä, mitä hän on tehnyt seuramme ja espoolaisen jääurheilun eteen omalla puheenjohtajakaudellaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Kahden pelaavan poikamme kautta olen ollut mukana joukkueiden toiminnassa huoltotiimeissä aina kiekkokoulusta saakka.  Seuran hallituksen toiminnassa olen myös ollut useamman vuoden. Tätä taustaa vasten olen päässyt perehtymään seuramme toimintaan ja espoolaiseen jääurheiluunkin kohtuullisen hyvin.

Jatkamme työtä seuran määrittämien periaatteiden ja toimintatapojen mukaisesti keskittyen kasvattajaseuratoimintaan. Jokaiselle pelaajalle tarjotaan puitteet kehittyä omista lähtökodista jääkiekon parissa. Se antaa hyvän perustan ihmisenä, urheilujana ja jääkiekkoilijana kehittymiseen.

Tulevan kauden aikana vahvistamme konkreettisesti seurayhteisömme toimintaa muodostamalla yhteisen hallintorakenteen lokakuun alusta. Tällä varmistamme, että toiminnan perusta on vankassa kunnossa ja polku eteenpäin kasvattajaseuravaiheen jälkeen on selkeä. Uudistuksella ei ole vaikutusta seuramme itsenäiseen asemaan.

Tähän kaikkeen tarvitsemme meiltä kaikilta yhdessä tekemisen meininkiä!”

Ami Rubinsteinin kommentit:

”On ollut kunnia päästä mukaan rakentamaan EPS:n tarinaa ja olen erittäin ylpeä siitä otteesta, jolla seuran toimintaa tällä hetkellä viedään eteenpäin. Suuri kiitos kuuluu kaikille EPS:n kentällä, hallitukselle sekä erityisesti työntekijöille, jotka ovat laittaneet itsensä täysillä likoon EPS:n ja seurayhteisön kehittämiseen. Olemme hyvällä polulla ja tuleva kausi tulee tuomaan paljon uutta, muun muassa luisteluvalmennuksen kautta, ja vahvistamaan meitä entisestään.

Olen erittäin iloinen ja kiitollinen siitä, että Hannu Tervo ottaa vastuulleen EPS:n toiminnan. Hannu tuo persoonallaan ja arvoillaan vakautta ja jämäkkyyttä toimintaan, joita tarvitaan seuran jatkokehittymisen varmistamiseksi.”

Saattaisit myös pitää näistä